2011. augusztus 24., szerda

Mythos Lager Beer 5% Görög sör

Típus: Görög sör, világos

Saját tapasztalat: A Mythos a leghíresebb görög sör, amely a doboz (és az üveges változat) szerint is több díjat nyert. A pohárba töltve szép, egészséges, telt színű sör látszatát kelti, és ezt később az ízvilágával is megerősíti. Legalább ötször kipróbáltam a két hét alatt (üvegeset és dobozosat is), minden alkalommal jól csúszott, bár néha egy kicsit édeskésebbnek éreztem a kelleténél, de ez legyen az én bajom. Pils típusú sörökhöz hasonlítanám, folyékony kenyér ez is. A többi görög sörhöz mérve (Vergina, Fix Hellas, Corfu Beer) szerintem a Mythos a legfinomabb és az ára sem volt horror.

Alkoholtartalom: 5%

Összetevők:
víz, árpamaláta, maltóz?, komló, élesztő

Gyártja és forgalmazza:
Mythos Brewery S.A. Sindos, Thessaloniki, Greece

Itt vettem: Corfu, Sidari; Ára: €1.10


Értékelés:

Újra vennék? – Igen
Megérte? – Igen

Sör pontszám: 6/10
Ár/érték arány: 6/10

8 megjegyzés:

 1. Huhhh...nem én is két hetet töltöttem el Hellasben és kötelezően megkóstoltam, de soha többet....nekem az íze nem jött be egyszerűen.Ettől még lehet díjnyertes sör.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rita a sor nem nonek valo ital!!!!!!

   Törlés
 2. szörnyű és drága. büdös izzadtságszagú, túl édes és van egy borzasztó fémes keserű íze amit az ember szájában is hagy percekre. soha többé

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vajon miert is nem mered valalni nevedel amit irsz?mert amit irsz hazugsag!Biztos Gyurcsany papatol tanultad!

   Törlés
 3. "Alfa". Azt próbáljátok ki, nagyon finom görög sör.

  VálaszTörlés
 4. szerintem nagyon jól csúszik :)

  VálaszTörlés
 5. Nem voltam még görögbe,de barátnőm meglepett pár sörikével itthon amikor Santoriniről megjöttek.Mythos...nem volt extra,nekem ízre átlagsörnek tűnt(állítólag ott azt isszak általában),nem volt túl karakteres ízvilága.Viszont volt szerencsém Santorini szigetének saját sörét (dark és light) kóstolni,eltűnt mögöttött a Mythos.Aki arra jár érdemes a "Donkey" söröket is megkóstolni,idegen ízvilágú,de karakteres sörök voltak(szerintem).

  VálaszTörlés

Hiba történt a modul működésében
Hiba történt a modul működésében