2012. május 29., kedd

Belga Sörfesztivál 2012 Budapesten a Vajdahunyadvárban

Belga Sörfesztivál Budapesten a Vajdahunyadvárban - 2012 június 1-3.

Rendhagyó bejegyzés ez, ugyanis a neten bóklászva találtam, hogy idén (is) lesz Belga Sörfesztivál Budapesten, méghozzá 2012. június.1-3 között.
A belépőjegyek teljes egészében lefogyaszthatóak a helyszínen!


Update: Tegnap voltam a rendezvényen, az élménybeszámoló és a tapasztalatok itt olvashatóak :) - 2012.06.03.


Sörkedvelőknek: 2500 Ft = 3 pohár belga sör!
Sörrajongóknak: 3500 Ft = 5 pohár belga sör!
Minden belépőjegy mellé fesztiválpoharat adnak ajándékba!

"Az érdeklődők péntektől vasárnapig 11 és 22 óra között több mint 100 fajta üveges és közel 35-féle csapolt belga sörkülönlegességből válogathatnak. Először mutatkozik be hazánkban többek között a Kasteel legújabb remekműve, a palackozott Cuvée du Chateau. Kis ízelítő a csapolt sörválasztékból, a teljesség igénye nélkül: Bush (12%), Gulden Draak, Piraat, La Trappe Tripel és Dubbel, valamint a tavalyi fesztivál egyik legkedveltebb söre, a Kasteel Rouge.

A néha könnyed, időnként azonban erős gyümölcssöröktől kezdve az apátsági és trappista sörökön át egészen a borok erejével vetekedő erős félbarna és barna sörökig számos sörfajta jeles képviselőit kóstolhatják meg június elején a sörrajongók. A sörfesztivál 3 napja alatt több, a sörrajongók körében palackozott formában már jól ismert márka megkóstolható csapolt formában is. A kánikula közeledtével a látogatók közel 30 fajta frissítő gyümölcsös sörből választhatják ki az idei nyár kedvencét.

Az érdeklődők pénteken délutántól vasárnap estig (nyitva tartás: péntek: 17:00-22:00, szombat: 11:00-22:00, vasárnap: 11:00-20:00) válogathatnak a belga sörkülönlegességből, valamint a Belgiumból és a szomszédos Hollandiából, illetve Franciaországból érkező exkluzív sajtokból, sonkákból. Belgium nevével szinte összeforrt a csokoládé, amelyből szintén lesz egy kis ízelítő.

A fesztiválra látogatók a - mindhárom napra érvényes - 2500 forintos „Sörkedvelő", vagy a 3500 forintos „Sörrajongó" belépőjegy árát teljes egészében „lefogyaszthatják", illetve igény esetén további zsetonokat és érdekes, márkázott relikviákat is vásárolhatnak. A belépőjegy áráért kapott zsetonok 3, vagy 5 alkalommal 1-1 pohár (2 dl.) belga sör elfogyasztására jogosítanak. Emellett minden látogató ajándékba kap egy eredeti, Belgiumból származó üveg söröspoharat. A zsetonok tetszőlegesen beválthatóak autentikus sörkorcsolyákra is." - Forrás: Nyaralamagyar.hu

Kapcsolódó cikkek:

V. Cseh Sörfesztivál Budapest 2012


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése