2011. július 16., szombat

Amstel Pulse - Sör jellegű ital

Típus: Holland sör, világos

Saját tapasztalat: Ezer éve nem ittam Amstel Pulse-t, így a különleges bontószerkezeten és az ízére vonatkozó emlékfoszlányokon kívül semmi sem ugrott be róla. Ezúttal viszont csalódnom kellett benne. Érdekes, édeskés, kissé kesernyés ízével fintorgós grimaszt varázsolt az arcomra, amelyet a 330ml elfogyasztása során többször megismételt. A vége felé olyan volt, mintha kesernyés mézet kevertek volna egy zöld kupakos, enyhe ásványvízhez. Habja nem volt valami tartós, a kitöltés után kb 3 perccel teljesen összeesett és tulajdonképpen teljesen el is tűnt. Lehet, hogy ma rosszabb napom volt, mint általában, de ezúttal a Pulse nem nyert nálam. A hozzá hasonló Miller Genuine Draft finomabb volt és jobban csúszott. Az Amstel Pulse-t, az Amstel Premium Lager-rel ellentétben Hollandiában gyártják.

P.S: A gyártó hivatalosan "sör jellegű italnak" titulálta az Amstel Pulse-t az üvegen.

Alkoholtartalom: 4.7%

Összetevők: víz, árpamaláta, cukor, komló

Gyártja: Amstel Brouwerij B.V. Amsterda, Holland
Forgalmazza: Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. 9400 Sopron, Vándor S. u. 1.


Itt vettem: Kecskemét, Auchan, Ára: 230 Ft (0.33l)



Értékelés:

Újra vennék? – Nem
Megérte? – Nem

Sör pontszám: 3/10
Ár/érték arány: 4/10

2 megjegyzés:

  1. Párszor legyűrtem egy egy üveggel ebből a förtelemből, de a legutóbbinál megfogadtam hogy soha többé. Bár én a sima Amstelt se nagyon díjazom. Az is egy kommersz vacak.

    VálaszTörlés
  2. üDV...valaki tudja h lehet e még kapni? én csak ezt ittam jo ideig..ha van infótok.. mjzjuve@freemail.hu ra irjátok meg lécci

    VálaszTörlés