2012. január 28., szombat

Gösser Bock 7% - Osztrák sör

Típus: Osztrák sör, barna

Saját tapasztalat: A Gösser Bock-ot kibontva ás a pohárba töltve hatalmas hab keletkezett, ha nem iszom le hirtelen, akkor kifutott volna. Színét átjárta a barna sör teltsége, egészen sötétre színezte a benne lévő anyag. Illata és íze is barnasörös, édes, malátás. Starkbier-nek, azaz erős sörnek tüntették fel a címkén, amely helytálló 7% alkoholtartalma miatt. Nincsen kellemetlen utóíze, finom barnasör a Gösser Bock, összetevői között pedig semmiféle adalékanyagot, vagy oda nem illő dolgot nem találtam, csupán a standard árpamalátát, komlót és vizet. Itt a bizonyíték, hogy ennyiből is lehet jó sört készíteni! :) Jobban ízlett, mint pl. Soproni Fekete Démon. Gut, besser, Gösser? :) Ki tudja, ez a Gösser most bejött nekem.Alkoholtartalom: 7%

Összetevők: víz, árpamaláta, komló

Gyártja és fogralmazza: Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. 9400 Sopron, Vándor S. u. 1)

Itt vettem: Szolnok, Cora, Ára: 259 FtÉrtékelés: 8/10
Újra vennék? – Igen
Megérte? - Igen

4 megjegyzés:

 1. Kedves sörszakértö úr, a sima vilàgos gösser tesztjét hiànyolom,kivàncsi lennék a véleményére sztem az egyik legjobb licensz sör magyarorszagon.

  VálaszTörlés
 2. Kedves sörszakértö úr, a sima vilàgos gösser tesztjét hiànyolom, kivàncsi lennék a véleményére sztem az egyik legjobb licensz sör magyarorszàgon.

  VálaszTörlés
 3. Kuruc vagy labanc, avagy a nagy K. u. K.Gösser-teszt

  http://sorbuvar.blog.hu/2011/07/27/kuruc_vagy_labanc_avagy_a_nagy_gosser_teszt

  VálaszTörlés
 4. A Gösser mióta német sör?Osztrák volt mindig is!
  Leülhetsz fiam,elégtelen! :D

  VálaszTörlés